• ʻaoʻao_banner

Nūhou

ʻO nā Servos Remote Control kūpono no nā lopako polokalamu

He mea koʻikoʻi nā servos RC i ke kūkulu ʻana a me ka hoʻonohonoho ʻana o nā robots.Hoʻohana ʻia lākou e kāohi i ka neʻe ʻana o nā hui robota a me nā lālā, e ʻae ai i ka neʻe pololei a pololei.Ke koho ʻana i kahi servo mana mamao no ka hoʻohana ʻana i ka hoʻolālā ʻana i kahi robot, pono ia e noʻonoʻo i kekahi mau mea.

DS-S002 Servo

pololei

ʻO kekahi o nā mea koʻikoʻi e noʻonoʻo ai i ke koho ʻana i kahi servo mana mamao no ka hoʻonohonoho ʻana i kahi robot ka pololei.Pono ka servo e hoʻoneʻe pololei i nā hui robota a me nā lālā i ke kūlana i makemake ʻia.E ʻimi i nā servos me ka pololei a me ka hoʻonā kiʻekiʻe, e ʻae ai i ka mana pololei o ka neʻe ʻana o ka robot.

Torque

ʻO kekahi mea nui e noʻonoʻo ai ʻo ia ka torque.Pono ka servo e hāʻawi i ka torque lawa e hoʻoneʻe i nā hui a me nā lālā o ka robot.ʻO ka nui o ka torque e koi ʻia e hilinaʻi i ke kaumaha a me ka nui o ka robot, a me ka paʻakikī o kāna mau neʻe.E ʻimi i nā servos me nā helu torque kiʻekiʻe e hōʻoia i hiki iā lākou ke mālama i nā koi o kāu robot.

Kikohoʻe Servos

He koho kaulana nā servos digital no nā robots program.Hāʻawi lākou i nā manawa pane wikiwiki, ʻoi aku ka pololei, a ʻoi aku ka hilinaʻi ma mua o nā servos analog.Hiki iā lākou ke hāʻawi i nā manaʻo kūpono kūpono, he mea nui ia no ka hoʻonohonoho ʻana i nā neʻe pololei.

Nā Kūlana Kūkākūkā

Ke koho ʻana i kahi servo mana mamao no ka hoʻohana ʻana i ka hoʻolālā ʻana i kahi robot, pono e noʻonoʻo i nā protocol kamaʻilio i kākoʻo ʻia e ka servo.Hoʻohana ka nui o nā servos i nā protocol maʻamau o ka ʻoihana e like me PWM a i ʻole ke kamaʻilio serial, hiki ke hoʻohui maʻalahi i ka hapa nui o nā ʻōnaehana hoʻokele robot.

Hoʻolikelike

ʻO ka hope, he mea nui e noʻonoʻo i ka hoʻohālikelike ʻana o ka servo mana mamao me ka ʻōnaehana mana o ka robot.E nānā i nā servos i kūpono me ka ʻōnaehana hoʻomalu o kāu lopako, a loaʻa nā mea hoʻohui kūpono a me nā uwea.

Hoʻohālike huahana kaulana

ʻO kekahi mau hōʻailona kaulana o nā servos mana mamao i hoʻohana ʻia i nā robotics e komo pū me S002M, S006M, a me E001.Hāʻawi kēia mau modelo i kahi ākea o nā servos me nā kikoʻī like ʻole a me nā hiʻohiʻona, e ʻae iā ʻoe e koho i ka servo i kūpono loa i kāu pono hoʻolālā robot.

servo No ka hoʻonaʻauao STEM Maker

Ka hopena

He mea koʻikoʻi ke koho ʻana i ka servo mana mamao kūpono no ka hoʻolālā ʻana i kahi robot.E noʻonoʻo i ka pololei, torque, nā protocol kamaʻilio, ka hoʻohālikelike, a me ka hōʻailona ke koho ʻana i kahi servo no kāu robot.Me ka servo kūpono, hiki iā ʻoe ke hōʻoia i ka mana pololei a pololei o ka neʻe ʻana o kāu lopako, e ʻae iā ʻoe e hana i nā ʻano lopako paʻakikī a paʻakikī.


Ka manawa hoʻouna: Apr-24-2023